Midtsommerfestival er en heldags festival den 4. juni på seilskuta Christian Radich. Om dagen er det et rikt program med improteater, sjørøverspill, akvarium og mer. Om kvelden blir det fjordcruise med konserter av Elvira Nikolaisen, Tom Roger Aadland og Lady Moscow.

onsdag 9. juni 2010

Legendarisk sjømann spiller på skuta!

En av hovedattraksjonene under kveldsseilasen på En midtsommernatts drøm er konserten med Odd Børretzen og Lisa Strindberg. Den kjente forfatteren, illustratøren og vokalisten har selv jobbet til sjøs, og seilasen ombord på Christian Radich vil danne en perfekt ramme for konserten hans.

- Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss Odd Børretzen til festivalen, forteller festivalsjef Sigurd Øien. Som en av Norges mest folkekjære visesangere har Odd Børretzen gitt ut 17 album, i tilleg til en rekke bøker og illustrasjoner. Han har fått Spellemannsprisen syv ganger, blant annet for tidenes norske hit med låta "noen ganger er det ålreit" sammen med Lars Martin Myhre.

Under En midtsommernatts drøm får du se ham sammen med Lisa Strindberg, og de har med helt nytt materiale.

- Vi tror dette blir et stemningsfullt høydepunkt på festivalen for mange av deltagerne, forteller festivalsjef Øien. - Det er fortsatt noen billetter igjen, så for de som enda ikke har sikret seg billett, er det på tide, avslutter han.