Midtsommerfestival er en heldags festival den 4. juni på seilskuta Christian Radich. Om dagen er det et rikt program med improteater, sjørøverspill, akvarium og mer. Om kvelden blir det fjordcruise med konserter av Elvira Nikolaisen, Tom Roger Aadland og Lady Moscow.

fredag 21. mai 2010

Sk/S Christian Radich

I sentrum av En midtsommernatts drøm står seilskuta Christian Radich, en seilskute i utmerket stand. Å ha en festival om bord kommer til å bli fantastisk! Vi har vært om bord, både på omvisning og seilas, og er imponert!

Med sine 73 meter er hun en av de største skutene i Norge. Da Christian Radich ble bygget i 1937, var det som skoleskip for å utdanne sjøfolk. I dag brukes skipet fortsatt til trening av marinesoldater om vinteren. Skuta er serdeles sjødyktig, og den mestvinnende skuta i regattaen Tall ships race de siste ti år.

Med en så vakker og stolt skute, vennlig mannskap og utsøkt mat skal det bli lett å lage en god opplevelse for dere som kommer, både om dagen og kvelden. Borgarting impro var også med på befaringen, og flommet over av ideer til showet. Det gjenstår bare å se hva kapteinen gir dem lov til...